Brandingshoot op locatie in een beautysalon

BRANDING FOTOSHOOT

Maak je bedrijf visueel sterker

Elke dag je passie kunnen uitoefenen in je eigen zaak, je eigen beslissingen nemen en mensen helpen, het ondernemen kan mooi zijn.

Maar het is ook hard werken want naast je dagtaak, moet je ook nog reclame maken, de boekhouding doen, etc.

 

En dan heb ik het nog niet gehad over die andere belangrijke taak, voor je gezin zorgen. Want het ondernemen heeft veel voordelen, je kan je dag zelf plannen en zo tijd maken voor de kinderen maar je wil ook je klanten niet teleurstellen en je wil dat je zaak groeit dus zit je eigenlijk altijd in een tweestrijd. 

 

En zo zoeken we allemaal naar die balans tussen ons gezin en onze zaak. Dat punt waar we voldoende buffer opgebouwd hebben om af en toe niet zo streng te zijn voor onszelf als we een momentje me-time inplannen of een uitstapje naar een pretpark met de kids. Of dat moment dat je eigenlijk niet meer elke dag moet posten op social media maar dat de klanten zich vlot bij jou aanbieden. 

 

Hoe fijn zou het zijn als jij kan focussen op wat je het liefste doet en er iemand met jou meedenkt over het visueel sterker maken van je bedrijf.

Branding

Dan kan ik jou helpen met een branding shoot

Nee, we gaan niet zomaar wat foto’s trekken. Een goede voorbereiding is belangrijk, dat lees je hieronder, om jouw verhaal te vertellen. En dat is wat ik met een branding shoot doe, jouw verhaal omzetten in beelden. Is dit persoonlijk? Ja, want jij geeft jezelf bloot en toont wie jij bent. Zo krijgt jouw toekomstige klant het gevoel dat ze jou al kennen en zal hen dit sneller over de streep trekken. 

Elke shoot is anders want elke ondernemer en zijn bedrijf is anders en dat maakt het ook zo mooi. 

Na de shoot heb jij een galerij vol professionele beelden van jezelf, je onderneming en/of je producten om je website mee te optimaliseren en te gebruiken in je posts op de verschillende sociale media.

 

Creatent foto van zaakvoerster Dorien Billiau

1. Let's meet

Voor elke fotoshoot plan ik een moment waar we samen gaan brainstormen over wat jij en je zaak precies nodig hebben.
Op voorhand bekijk ik jouw socials en website zodat ik een goed beeld heb van welk fotomateriaal je al hebt en wat je nog kan gebruiken.
Ik breng tijdens dit gesprek enkele ideeën naar voor alsook een locatie indien we dit nog niet bij de boeking hebben besproken.
Heb jij producten of diensten waar je wil op focussen? Schrijf ze op en breng ze mee naar ons gesprek.

Op het einde zal het voor jou en mij duidelijk zijn wat we samen willen bereiken met de fotoshoot, wat ons doel is en gaan we ervoor zorgen dat de shoot zelf heel vlot verloopt.

2. Goed geïnformeerd

Ik vind het belangrijk dat jij goed op de hoogte bent over elke stap.
Dus na ons gesprek krijg je van mij een infobrochure met alle praktische informatie zoals datum, uur en locatie.
In de brochure gaan ook praktische tips staan voor de kledij en wat je eventueel mag meebrengen.

Maar hey, stuur mij gerust een bericht als er iets niet duidelijk is.

3. De shoot

Je bent niet de eerste en zeker niet de laatste die zenuwachtig is voor de fotoshoot, laat dat een geruststelling zijn, je bent niet alleen.

En super dapper van jou om deze stap te zetten.

Eigenlijk hoef je nergens zenuwachtig voor te zijn, het is geen examen je kan niet buizen door jezelf te zijn. Zie het als een gezellige babbel met een vriendin die terwijl jij jouw passie uitoefent enkele foto's neemt.

4. 't is zover, de foto's zijn klaar

Binnen de 3 weken na je shoot, krijg je van mij toegang tot jouw persoonlijke online galerij.
Hier staan alle geselecteerde en bewerkte foto's.
Je kan rechtstreeks via de galerij jouw foto's downloaden of afhankelijk van je pakket, foto's bijkopen.

“En toen ik het resultaat zag, viel ik effe van menne stoel. Zo mooi gedaan! 

Echt, wij zijn zo content!

5/5
Simona Bussé
Simona BusséMundo Rico
Lees verder
Dorien heeft de foto's voor mijn passata-workshop tot in de puntjes verzorgd. Vooraf stuurde ze me een begeleidende e-mail waar het verloop in stond uitgelegd. Wat konden we verwachten van elkaar en welke kledij past het best. De ontmoeting was heel warm, ze is een charmante dame! Tijdens de fotoshoot stelde ze mij gerust, want ik kan niet goed poseren. Ookal ben ik extravert, ik word zenuwachtig van poseren 😀 En toen ik het resultaat zag, viel ik effe van menne stoel. Zo mooi gedaan! Echt, wij zijn zo content! Een dikke merci lieve Dorien!

Jouw investering

brainstorm call van 1u

1,5 u fotoshoot

10 afgewerkte beelden in hoge resolutie

verplaatsingskosten tot 15km van Pijpelheide

€ 295


Mogelijkheid om extra foto’s aan te kopen alsook drukwerk

Extra km aan € 0.60/km

 

brainstorm call van 1u

1,5u fotoshoot

volledige galerij met afgewerkte beelden in hoge resolutie

verplaatsingskosten tot 15km van Pijpelheide

€ 425

 

Mogelijkheid om extra foto’s aan te kopen alsook drukwerk

Extra km aan € 0.60/km

 

Portretfotograaf Dorien Billiau

Ik ben Dorien, jouw partner in crime voor geweldige foto’s

Ik hou van lekker eten, met een goed glaasje wijn, goed gezelschap en een vlotte babbel. 

Ik wil jou helpen met de uitstraling van je zaak op een rustige manier en steeds met een glimlach. 

Ik volgde een opleiding Digital Marketing en een fotografiecoaching bij Tessy Hellemans waardoor ik de nodige tools en inzichten heb om jou goed te begeleiden om je verhaal sterk in beeld te brengen.

Veelgestelde vragen

Van zodra je mijn contactformulier ingevuld hebt, neem ik binnen de 48hr contact op en bekijken we samen de mogelijkheden. 

Dat is geen probleem. Afhankelijk van jouw onderneming gaan we op zoek naar de ideale locatie, hierbij hou ik ook rekening met jullie budget. Ik heb al geshoot in ruimtes die we kunnen afhuren maar ook op openbare plaatsen. 

Dat is zeker mogelijk, je moet er alleen rekening mee houden dat in het pakket 1,5u shoot zit. Dus we zullen samen bespreken wat we in die tijd kunnen shooten. Als jullie een groot team hebben, moeten we misschien meer tijd voorzien en dan bezorg ik jullie ook een aangepaste offerte.

Tuurlijk, je mag mij altijd bellen om al eens kennis te maken en te kijken of de klik er is. Ik begrijp dat een brandingshoot iets heel persoonlijk is. 

Geen beller? Stuur me gerust een mail met je vragen.

Dan verzetten we gewoon de shoot naar een latere datum. Indien er een locatie geboekt werd, bekijk ik of we die ook kunnen verzetten, anders ben ik genoodzaakt om deze kosten door te rekenen.

Gaan we samen jouw bedrijf nog meer doen stralen!?

Vul onderstaand formulier in met wat informatie over jezelf, je bedrijf en hoe ik jou kan helpen. 

Ik neem zsm contact met je op.